1. Acceptul conditiilor de folosire

Folosirea site-ului InfoAlaptare.ro este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al InfoAlaptare.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

InfoAlaptare.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a InfoAlaptare.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, voua va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.

InfoAlaptare.ro isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale siteului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a InfoAlaptare.ro
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a InfoAlaptare.ro iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de InfoAlaptare.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de InfoAlaptare.ro , precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii siteului InfoAlaptare.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la InfoAlaptare.ro, ne rezervam dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a www.infoalaptare.ro ( Ama Group Com Press SRL).

Site-ul poate folosit de către terți doar pentru informare și/sau plasare de comenzi.

3. Dreptul bunului simt

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog in limita bunului simt. Nu agream cenzura, dar ne rezervam dreptul de a sterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

Combateti ideea, nu persoana!

De asemenea, nu agream linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, ne puteti contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile care contin linkuri de publicitate catre alte produse/servicii.

4. DESCRIEREA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

4.1. Cursurile oferite pe acest site au scop informativ și educațional în domeniul alăptării. Acestea pot fi achiziționate online și pot include materiale sub formă de videouri, texte sau alte resurse.

4.2. Cremele și produsele cosmetice vândute pe www.infoalaptare.ro sunt formulate special pentru îngrijirea pielii în timpul perioadelor de alăptare și pot include descrieri detaliate pentru fiecare produs.

5. COMENZI SI PLATI

5.1. Plasarea unei comenzi pe www.infoalaptare.ro presupune acceptarea deplină a prețurilor și a informațiilor referitoare la produs.

5.2. Plata pentru cursuri, consultațiii și produse se va face în avans și poate fi realizată prin metodele de plată acceptate pe site. Consultațiile programate dar neplătite în avans nu constituie o obligație pentru prestator (Ama Group Com Press SRL).

5.3. După efectuarea plății, veți primi o confirmare a comenzii și informații privind accesul la cursuri sau livrarea produselor.

5.4 Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul Netopia Payments, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (e.g., fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau puteți încerca din nou procesarea plății cu un card valid.

Pentru efectuarea platii online, vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Moneda in care se va efectua plata este RON.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Taxele de transport sau de livrare nu sunt incluse în preț, cu excepția anumitor oferte care vor fi aduse la cunoștința dvs., dacă va fi cazul, prin intermediul site-ului

5.5. Plata consultațiilor si cursurilor se face în avans și se achită conform facturii emise.

6. POLITICA DE ANULARE SI RETURNARE

6.1. Cursurile achiziționate pe www.infoalaptare.ro nu pot fi returnate.

6.2. Produsele cosmetice precum si cele promotionale comercializate in cadrul categoriei MERCH pot fi returnate dacă acestea sunt deteriorate sau nu corespund descrierii. Detalii suplimentare despre politica de returnare sunt disponibile pe site in cadrul paginii: Politica de returnare

6.3 Consultațiile stabilite cu www.infoalaptare.ro nu pot fi returnate.

7. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

InfoAlaptare.ro este un site cu scopul de a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Administratorul va încerca corectarea acestora. Cu toate acestea, Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia de pe acest site.

Informaţia oferită:

  • este exclusiv de natură generală şi nu se raportează la cazuri particulare;
  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
  • poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora Administratorul nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

. Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Ce, cum si in ce scop aflati din pagina Politica de confidentialitate. Aveti la dispozitie si Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate atat in pagina Termeni si Conditii, cat si in Politica de confidentialitate si Politica Cookies.

8. MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR

8.1. www.infoalaptare.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic termenii actualizați.

9. CONTACT

9.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon specificat pe site la pagina contact

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare începând cu data accesării site-ului și rămân în vigoare pe toată durata utilizării sale. Vă rugăm să îi citiți cu atenție și să îi respectați în timpul utilizării www.infoalaptare.ro

10. CLAUZE FINALE

Acești Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce privește obiectul oricărui oricărei achiziții și înlocuiește orice alt acord, orice altă înțelegere anterioară verbală sau scrisă dintre dumneavoastră și noi.