Evenimente

Seminar alăptare și îngrijirea copilului mic la Mioveni

 Informaţii actualizate de cele mai noi cercetări în domeniu şi în consens cu recomandările UNICEF şi OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) au aflat viitorii părinti prezenți ieri(13 februarie) la seminarul despre alăptarea și îngrijirea copilului mic.

Spitalul Orășenesc Mioveni reprezentat de medicul neonatolog Mariana Pîrvan, a decis să ajute proaspetele mame sa poată oferi un start optim în viață nou –născuților lor, astfel cu ajutorul Asociației Consultanților în lactație din Romania și avându-mă și pe mine ca speaker , s-a desfășurat ieri primul eveniment de informare dintr-o serie ce sperăm, va urma.

Viitorii părinți au aflat de la medicul neonatolog cum iși pot îngriji nou-născutul, ce temperatură este potrivită în casă, cum îi pot face baie, cum se îngrijește corect bontul ombilical și multe altele.

Au învatat de la mine despre importanța alăptării și cum poate se poate realiza fără probleme, despre compoziția laptelui matern și poziționarea corectă a bebelușului la sân si foarte important, de ce contează ca alăptarea să se facă la cerere, în ritmul copilului.  

Bucuria a fost cu atât mai mare văzând implicarea gravidelor de-a lungul celor 4 ore și mulțumirea că au plecat cu informație actualizată, bazată pe dovezi.

Vă aștept cu drag și pe voi la alte întâlniri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *