Evenimente Resurse

Săptămâna mondială a alăptării 2022, Pitești

Accentul Săptămânii Mondiale a Alăptării din acest an (#WBW2022) este pe educație și sprijin, astfel încât să putem face cu toții un pas pentru alăptare.

Ia atitudine pentru alăptare. Ocrotește și susține alăptarea! Acesta este tema săptămânii mondiale a alăptării 2022.
Cu acest motto ne-am legat de cei de la școalăliberă.com, conduși de Raluca Nițu, profesor invatamant primar. Raluca este și mamă a doi copii minunați de 7 și 10 ani, ultimul fiind alăptat pâna la 3 ani. Deoarece rata alăptării în Romania este de 12,7% da, trebuie să luăm atitudine, să găsim oameni la nivelul întregii societăți care să promoveze alăptarea.

Așadar, alături de cei de la ȘcoalaLiberă am organizat 5 evenimente gratuite, toate gândite în așa fel încât părinții, familia să beneficieze la maximum de specialiști de top din orașul nostru, Pitești și concentrarea să fie pe protejarea, promovarea și sprijinirea alăptarii, la diferite niveluri ale societății.

Am ales să desfășurăm toate evenimentele alături de Raluca deoarece, varianta lor de after school este minunată, și ei, ca și mine cred în educatia multilaterala&multiculturala a copilului: în dezvoltarea fizică și emoțională prin abilitati de viata practica,echilibru emotional, responsabilitate sociala,cunostinte intelectuale,creativitate,respect pentru mediul inconjurator in totalitatea lui,intelegerea diversitatii si imbratisarea ei.

Fiecare părinte de școlărel așteaptă cu nerăbdare vacanța pentru a petrece mai mult timp cu copilul lui, dar nu trec multe zile și ne dăm seama că treburile de oameni mari ne solicită la fel de mult, apare plictiseala și de aici până la zile in șir petrecute cu un ecran in față nu mai este decât un pas. Știm cât este de greu să găsești alternative sănătoase și atractive pentru copii și, de aceea, vă facem cunoștință cu Școala Liberă, cu care începem o colaborare foarte frumoasă, pentru care suntem atât de recunoscători.
Timp petrecut în aer liber, învățare prin joacă, înot la piscină, șah, cercetășie, explorare în natură, gătit, teatru, echitație – sunt doar câteva dintre experiențele inedite pe care copiii voștri le pot avea în cadrul Școlii Libere, unde își vor crea nu doar amintiri de neuitat, ci își vor și dezvolta un filtru sănătos de a vedea viața plină de neprevăzut care le stă înainte precum și relațiile cu cei din jurul lor.

Ne vedem la Centrul de activităţi şi after-school Şcoala Liberă, pe strada Intrarea Rahovei, nr 4, in spatele restaurantului Laguna.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *