Procedura Returnare

Pentru returnarea unuia sau mai multor produse, va trebui sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 076 731 760 sau prin intermediul unui e-mail catre contact@infoalaptare.ro, in care sa specificati numarul comenzii si produsul solicitat spre retur.

Perioada de returnare a unui produs expira in termen de 14 zile din:

  •  ziua in care intrati in posesia fizica a produselor comandate;
  •  ziua in care intrati in posesia fizica a ultimului bun – in cazul in care ati comandat, printr-o singura comanda, mai multe produse care au fost livrate separat.

In cazul in care produsul livrat este altul fata de cel comandat, costul returului va fi suportat de catre AMA GROUP COM PRESS S.RL. In caz contrar, costurile de transport sunt suportate de catre client.

Conditii Generale

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit, in ambalajul original.

Nu se accepta returul produsului daca acesta prezinta semne ca a fost utilizat sau montat.

Daca produsele sau produsul returnat este deteriorat, prezinta urma de utilizare, desigilare sau ca a fost testat in vreun fel, ne rezervam dreptul de a refuza produsul pentru retur.

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi de retur in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia. Mai exact, nu pot fi returnate produsele personalizate, confectionate la cerere sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate- cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului.

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. – Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Returnarea produselor eligibile si reexepedierea acestora se va face pe cheltuiala cumparatorului (la costurile solicitate de catre firmele de curierat pentru livrari standard) si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facut si expedierea. Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră vor fi expediate inapoi la firma AMA GROUP COM PRESS SRL – Aleea Ioan Bajenaru nr.1, bl.C7, Sc.c, Ap.9 – Pitesti – Arges – Tel: 0768.731.760, in aceeasi stare in care au fost livrate- in ambalajul original, cu toate etichetele intacte, documentele care le-au insotit si impreuna cu eventualele cadouri care au insotit produsele. In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, urme de folosinta, sigilii rupte, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. Cheltuielile de returnare/reexpediere vor fi suportate de catre client, la costurile solicitate de catre Curier pentru livrari standard.

Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de S.C. AMA GROUP COM PRESS S.R.L. in termen de maxim 14 de zile calendaristice din  momentul preluarii produselor returnate. Suma restuita in urma returului include taxa de transport initiala, daca exista sau daca a fost inclusa in pretul produsului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.
 

Garantia Produselor

Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse.

Taxa de curier va fi returnata, doar în următoarele condiții: coletele prezinta deteriorari severe sau produsele prezinta defecte de fabricatie.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar.

Vă rugam să pastrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar în cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei de curierat. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut, va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@infoalaptare.ro sau la numarul de telefon 0768.731.760 Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail, contact@infoalaptare.ro sau la numarul de telefon 0768 731 760. In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris sau telefonic, in termen de 14 zile de la receptionarea produsului. Daca inlocuirea nu este posibila, se va returna contravaloarea lui sau se poate achizitiona un alt produs.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online https://infoalaptare.ro/shop/

Dacă va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul așa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita.

Conditii returnare servicii/consiliere online:

  • In maximum 2 zile lucratoare dupa ce ati achizitionat consultatia online, veti fi sunat de un reprezentant pentru a stabili de comun acord aceasta consiliere. Consilierea odata stabilita poate fi reprogramata doar de 2 ori. In cazul neonorarii acesteia din cauza pacientului, dupa aceste 2 ori, AMA GROUP COM PRESS SRL isi rezerva dreptul de a nu returna costul acestei consultatii.
  • Contravaloarea serviciilor de consultatie online oferite in cadrul magazinului online infoalaptare.ro/shop/ se poate returna doar daca acestea sunt anulate de catre pacient cu cel putin 1 zi lucratoare inainte de data programarii acestora si nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la achizitionarea acestora;

Pentru categoria de produse disponibile in cadrul sectiunii Cursuri online nu putem oferii returnarea contravalorii platite pentru accesarea acestora – datorita naturii in sine a acestui tip de produs.

Fiecare curs dispune de o descriere amănunțită cu privire la conținutul oferit drept urmare este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu cursul.

Rezolvarea posibilelor neintelegeri.

Orice neintelegere aparuta intre S.C. AMA GROUP COM PRESS S.R.L. (detinatorul legal al magazinului online infoalaptare.ro/shop/ ) si terti, va fi solutionata pe cale amiabila intre cele doua parti. Pentru rezolvarea eventualelor neintelegeri pentru care nu gasiti informatii in cadrul site-ului infoalaptare.ro va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0768 731 760.

Fiecare produs comercializat din fiecare categorie de produse disponibile in cadrul magazinul online este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit. infoalaptare.ro nu va ofera garantia ca fiecare descriere, fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.