Comenzile pentru produsele fizice comercializate în cadrul magazinului online infoAlaptare sunt livrate de la locația noastră din Pitești și ajung la destinație în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Comenzile sunt expediate în ziua următoare datei la care a fost plasată comanda, excepție făcând sărbătorile legale.

Comenzile plasate vineri vor fi expediate luni.

Comenzile pentru produsele fizice comercializate în cadrul magazinului online infoAlaptare pot fi expediate doar pe teritoriul României.

Costuri și metode de transport:

Produsele fizice sunt livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid – Fan Courier.

Pentru produsele comandate și pentru care s-a ales ca metodă de plată implicită folosirea unui card bancar – costul transportului va fi inclus în factura emisă de SC AMA GROUP COM PRESS și este în cuantum de 23 lei (TVA inclus).

Pentru produsele virtuale achiziționate din cadrul magazinului online – respectiv cele din categoria Cursuri online – nu se percep costuri de livrare; acestea pot fi accesate și din afara României, iar procedura de accesare este descrisă mai jos.

După procesarea plății – veți fi redirecționat către o pagină unde veți avea posibilitatea să descărcați un fișier .pdf care conține toate informațiile necesare pentru accesarea platformei de streaming unde sunt găzduite respectivele cursuri.

Procedura de descărcare se declanșează de obicei automat atât timp cât utilizatorul nu are setate filtre care să împiedice acest lucru.

Fișierul .pdf va rămâne disponibil pentru descărcări ulterioare în secțiunea „Contul meu” –> „Descărcări pentru utilizatorii înregistrați și care și-au creat un cont”.

Totodată, sistemul va trimite automat și un e-mail cu instrucțiunile de accesare, așa cum sunt ele prezentate în cadrul fișierului. Verificați întotdeauna și folderul Spam.

În cadrul fișierului veți găsi informații pas cu pas pentru conectare, precum și link-ul de conectare pe care trebuie să-l accesați.

Odată accesat acest link de conectare, vi se va cere să vă conectați folosind o adresă de e-mail. Vă recomandăm să folosiți aceeași adresă de e-mail pe care ați folosit-o la plasarea comenzii.

Dacă doriți conectarea cu o altă adresă de e-mail, puteți specifica acest lucru în câmpul „Note comandă” pe pagina de plasare a comenzii sau puteți trimite un e-mail la adresa contact@infoalaptare.ro sau un mesaj tip SMS sau mesaj WhatsApp la numărul 0768.731.760 ulterior plasării comenzii.

Odată trimisă cererea de conectare, accesul pentru vizionare este supus procedurii de validare de către unul dintre administratori și poate dura până la cel mult 12 ore.

Pentru a grăbi procesul de verificare, puteți trimite un mesaj de tip SMS sau mesaj WhatsApp la numărul 0768.731.760 în intervalul orar 09:30 – 21:30, în care să specificați numele, numărul comenzii și adresa de e-mail de pe care ați plasat comanda.

Validarea și garantarea accesului pentru vizionare se vor face automat de către un administrator în cel mult 12 ore de la data primirii comenzii – pentru adresa de e-mail folosită în cadrul plasării comenzii la achiziționarea cursului sau pentru o altă adresă de e-mail în cazul în care aceasta a fost indicată în câmpul „Note comandă”, chiar dacă utilizatorul (persoana care a plasat comanda) nu a accesat link-ul de conectare prezentat în cadrul fișierului PDF.

Odată cu validarea și garantarea accesului pentru vizionare, sistemul trimite automat notificare prin e-mail – iar utilizatorul poate accesa cursul ori de câte ori dorește pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.